Φόρμα Ζήτησης

We will come back to you shortly.
και/ή
Καπετάνιος
Συνοδός

Προσφορές

About Us

Η εταιρία μας HDM Sailing ξεκίνησε την ενασχόληση της με την ενοικίαση  ιδιόκτητων ιστιοπλοϊκών σκαφών ως μια οικογενειακή επιχείρηση στην Αθήνα το 1994.
Οι πελάτες μας έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των σκαφών και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Αυτό μας προέτρεψε να επενδύσουμε μεγαλύτερα κεφάλαια σ΄αυτήν την επιχείρηση αγοράζοντας περισσότερα σκάφη.
Έτσι σήμερα με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά.

Έχουμε βάσεις στις παρακάτω τοποθεσίες:
 Λαύριο (Αθήνα) για Κυκλάδες-Σαρωνικό
 Λευκάδα για Ιόνιο
 Σκιάθο για Σποράδες
 Κω για Δωδεκάνησα

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σκαφών από 31 έως 65 πόδια, χωρητικότητας από 2-12 ατόμων με 2 έως 6 διπλές καμπίνες, πλήρως εξοπλισμένα.
Με την άφιξη σας στις βάσεις μας θα απολαύσετε τη θερμή υποδοχή μας. Μετά την παραλαβή του σκάφους, σας ενημερώνουμε για την διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε αποφεύγοντας τα επικίνδυνα σημεία, ως προς την μορφολογία του εδάφους και τις καιρικές συνθήκες για να εξερευνήσετε με ασφάλεια τα Ελληνικά νησιά με τους υπέροχους κολπίσκους και τα προστατευμένα λιμάνια στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου ή του Ιονίου πελάγους.
Θα απολαύσετε με όλες τις αισθήσεις σας τον ήλιο, τον γαλάζιο ουρανό και την τιρκουάζ θάλασσα.  Θα περπατήσετε ανάμεσα στα ασπρισμένα λευκά σπίτια και τα εκκλησάκια με τους γαλάζιους τρούλους, θα επισκεφτείτε τα παραδοσιακά ψαροχώρια, τις ταβέρνες με τις σκιερές βεράντες και τους εποχιακούς νόστιμους μεζέδες. Θα δείτε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από αμπελώνες, ελαιώνες και οπωρώνες ανάμεσα στο βραχώδες έδαφος των ελληνικών νησιών.

Εάν δεν έχετε δίπλωμα Ιστιοπλοΐας μπορείτε να πάρετε έναν κυβερνήτη ή απολαμβάνοντας τις διακοπές σας να εκπαιδευτείτε και να αποκτήσετε εσείς ή κάποια μέλη της παρέας σας Δίπλωμα Ιστιοπλοΐας διεθνώς αναγνωρισμένο.