Αίτηση Συμμετοχής

Fill in the following form to join our classes for the Offshore Sailing School
  /    /  
Τμήμα Αρχάριων

Τμήμα Προχωρημένων
I am over 18
*σε περίπτωση που δε συγκεντρωθεί ο προαπαιτούμενος αριθμός μελών για το τμήμα της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης, το τμήμα αυτό δε θα πραγματοποιηθεί

Τμήμα Αρχάριων

Νέα τμήματα στη Σχολή Ιστιοπλοΐας!
 
Ελάτε κοντά μας για ξεχωριστές ιστιοπλοϊκές γνώσεις και εμπειρίες.
 
Πείτε το στους φίλους σας.
 
Σας περιμένουμε!!
 
Στη Σχολή φοιτούν αποκλειστικά ενήλικες άνδρες και γυναίκες. Τα θεωρητικά μαθήματα διδάσκονται με τους πλέον πρόσφορους τρόπους διδασκαλίας. Ειδικά cd-dvd, projectors, slides, μοντέλα ιστιοπλοϊκών σκαφών κλπ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Τα πρακτικά μαθήματα γίνονται σε σύγχρονα σκάφη ανοιχτής θαλάσσης που διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα. Στη Σχολή τηρούνται με σχολαστικότητα όλοι οι όροι ασφαλείας της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.
Μετά το τέλος των θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων και τις σχετικές εξετάσεις οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν Διεθνές δίπλωμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, αναγνωρισμένο από το Δημόσιο με το οποίο δύνανται να κυβερνούν δικό τους ή ενοικιαζόμενο σκάφος.
Στη Σχολή διδάσκουν ειδικοί επιστήμονες και έμπειροι ιστιοπλόοι που έχουν διαπρέψει στην ιστιοπλοΐα στη χώρα μας.
Υπεύθυνος της Σχολής είναι ο προπονητής Κος Μακρής Πέτρος πρωταθλητής στους Ιστιοπλοικούς αγώνες Aνοικτής θαλάσσης επί σειρά ετών.
 
ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΣΧΟΛΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ
 
Νέα Τμήματα

Δευτέρα 19/02/2024
Ώρα 19:00
 
Νέα Τμήματα

 Δευτέρα 19/02/2024
Ώρα 19:00
 
Στη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης γίνονται : οκτώ (8) θεωρητικά μαθήματα, ένα κάθε εβδομάδα (καθημερινή) από 19:00 έως 22:00 στην Παιανία και οκτώ (8) πρακτικά στον Λιμένα Λαυρίου. Η πρακτική εξάσκηση γίνεται κάθε Σάββατο ή Κυριακή από 09:00 έως 15:00. Στην πρακτική εξάσκηση περιλαμβάνεται και μία 2μερη κρουαζιέρα σε κοντινό νησί των Κυκλάδων, με σκοπό την απόκτηση εμπειρίας στη νυχτερινή πλεύση.
Μετά την αποφοίτηση τους οι μαθητές μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης, ως πλήρωμα με τα σκάφη της Σχολής ή σε εκπαιδευτικά ταξίδια που διοργανώνει η HDM Sailing, για να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία στους χειρισμούς του σκάφους και των πανιών, τις καιρικές συνθήκες, τα λιμάνια κλπ.
 
Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας στα μαθήματα Ιστιοπλοΐας,
παρακαλούμε  συμπληρώστε την αίτηση στο αριστερό μέρος της σελίδας
ή καλέστε στα τηλέφωνα 2106644769  &  6937559945
 
 
 A SMOOTH sea never made a skillful Sailor